10 Tips att dra på Fest: Den ULTIMATA Checklistan

Det är festsäsong och oavsett om du deltar i en maskeradfest, en inflyttningsfest eller en ledig träff med vänner, är det viktigt att se till att du är helt förberedd. Från att välja den perfekta outfiten till att packa alla nödvändigheter.

Fest

Här är 10 Tips för att göra dig redo för Fest

  1. Planera din outfit i förväg. Lämna det inte till sista minuten för att bestämma vad du ska ha på dig. Tänk på klädkoden (om det finns en) och platsen. Om du är osäker är det alltid bättre att vara försiktig och klä upp dig snarare än ner.
  2. Överdriv inte. Gå inte över huvudet med din outfit. Ett statement-stycke eller två räcker för att ge din outfit lite glitter. Om du bär en djärv outfit, håll dina accessoarer enkla och vice versa.
  3. Packa en påse med nödvändigheter. Se till att du har allt du behöver i en liten påse som du kan ta med dig. Detta bör inkludera din telefon, plånbok, nycklar och alla smink- eller hudvårdsprodukter du kan behöva.
  4. Få ditt hår och smink gjort tidigt. Om du inte är säker på att göra ditt eget hår och smink, överväg att boka en tid på en salong. Om du gör det själv, se till att du har alla produkter du behöver och avsätt tillräckligt med tid för att göra dig redo.
  5. Välj bekväma skor. Du kommer att vara på fötterna under större delen av natten, så se till att du väljer ett par skor som inte ger dig blåsor eller orsakar dig obehag. Om du bär höga klackar, ta med ett par plattor att byta till senare.
  6. Förbered dig på väderomslag. Om festen är utomhus, se till att du är beredd på alla väderförändringar. Packa en jacka eller paraply om det behövs, och välj en outfit som enkelt kan läggas på lager.
  7. Ta med en present. Om du deltar i en inflyttningsfest eller middagsfest är det alltid artigt att ta med en liten present till värden eller värdinnan. Detta kan vara en flaska vin, en bukett blommor eller en hemlagad godis.
  8. Öva din festetikett. Se till att du känner till de grundläggande reglerna för etikett, till exempel att inte överskrida ditt välkomnande, inte bli för full och inte monopolisera konversationer.
  9. Glöm inte vattnet. Fester kan ofta involvera alkohol, och det är viktigt att hålla sig hydrerad för att förhindra baksmälla. Se till att du dricker mycket vatten hela natten och varva dina alkoholhaltiga drycker med vatten eller alkoholfria drycker.
  10. Ha en plan för kvällens slut. Se till att du har en plan för att komma hem i slutet av natten, oavsett om det är att ringa en taxi eller ordna en hiss med en utsedd chaufför. Det är också en bra idé att låta en vän veta dina planer i händelse av nödsituationer.
Fest

Genom att följa dessa tips är du helt förberedd och redo att njuta av festen till fullo. Glöm inte att ha kul och släppa håret – det är vad fester handlar om!

Fest

Läs flera festligheter här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *