Håret

7 Tips för att Växa ut Håret snabbt

Det är lustigt att jag skriver detta eftersom jag faktiskt saknar korta håret. Jag har haft ganska kort hår i några år och älskade det! Jag tycker att det fick mig att se så hipp och edgy ut, men jag är säker på att många av er inte känner på samma sätt för kort hår. Jag antog utmaningen och bestämde mig för att äntligen låta mitt hår växa ut för en gångs skull. Jag lyckades snabbt låta mitt hår växa ut med några enkla tips och tricks!

1. Kluvna toppar? Toppa dem!

Om du regelbundet har kluvna toppar är jag ledsen att behöva berätta detta… Men du måste klippa om du har slitet hår. Det är svårt att växa ut skadat och skört hår, särskilt om du har kluvna toppar. Kluvna toppar kommer att fortsätta att spricka uppåt om du inte trimmar dem. Om du trimmar en eller två centimeter varannan månad kan du hålla håret friskt och främja tillväxten.

2. Balsam, Serum, Masker!

Jag lever på balsam, serum och masker. Jag kan inte betona hur viktigt det är att använda ett balsam varje gång du schamponerar, ett serum eller en hårkräm dagligen och en mask varje vecka. Det låter lite överdrivet, men LITA PÅ MIG… Det är så värt det.

Du kan också använda naturliga produkter som kokosolja och olivolja för att skapa dina egna masker. De flesta av mina produkter köper jag klara från Eyracure som har ett brett sortiment på hårprodukter.

3. Schamponera varannan dag

Schamponera inte håret varje dag eftersom det torkar ut håret! Ganska självförklarande. Jag tror inte att jag behöver gå in på detaljer haha.

4. Kosttillskott för att Förbättra Håret

Mitt favorittillskott för hårförbättring som jag har använt sedan mars. Jag älskar de resultat som jag har sett med den. Det har fått mitt hår att växa snabbare, tjockare och friskare! Jag rekommenderar tillskott till alla som kämpar med hårväxt eller tunnare hår.

5. Sluta Borsta Håret så ofta

Ja, jag vet att ditt hår förmodligen känns så fint efter en bra borstning, men STOP! Borsta inte håret så ofta eftersom det kan leda till att det går sönder mer, särskilt om ditt hår brukar vara lite trassligt. Om du borstar genom trassel kan du bryta och slita sönder hårstråna, vilket är ett stort nej. Om du använder den innan du borstar håret förbereder du det och förbereder det i förväg. Den reder ut och vårdar håret så att borsten lätt kan gå igenom varje hårstrå.

6. Säg nej till Värmebehandlingar och Kemiska Behandlingar

En annan självklar punkt. Gör dem bara inte. Blek inte håret tre gånger på en dag.

7. Försök att Fläta i stället för att ha Hästsvans

Om du ofta sätter upp ditt hår av någon anledning, kanske du kan prova att göra en flätning i stället. Jag arbetar som servitris och går ofta på gym, vilket innebär att mitt hår är uppsatt och bort från ansiktet 80 % av tiden. Jag brukade sätta upp mitt hår till en snäv hästsvans, men det är inte bra för håret. Nu har jag lite roligt att fläta mitt hår för att förhindra att det går sönder och skadar som en hästsvans kan göra.

Håret

Jag hoppas att de här tipsen hjälper dig! Jag vet hur frustrerande det kan vara att odla kort hår, men ha tålamod. Det goda kommer till dem som väntar, eller hur! Dela med dig av de här tipsen om du känner någon som försöker få håret att växa.

Vill hur veta hur du tar han om ditt barns hår? besök då 6 tips om rätt hårprodukter och vanor för att styla ditt barns hår med kärlek

Om du är nyfiken på information om Fillers, så har vi en artikel om det på våran blogg.

Vill du veta hur du tar hand om ditt hår? läs här https://wishantara.com/

Försöker du få lockigt hår? Besök bloggen Tribalveda.

Om du vill undvika mjäll så kan du utforska bloggen gretchencagle.

Love & Rudvi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *